2. ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ / WEB HOSTING

2 επιλογές hosting για value for money

1 από τις 2 επιλογές που παρουσιάζω ταιριάζει στο hosting που χρειάζεσαι

Εδώ θα μάθουμε τι είναι η φιλοξενία ιστοσελίδων ή αλλιώς το hosting (ή και web hosting) και γιατί είναι απαραίτητη για κάθε website.

Κάθε, μα κάθε site – ιστολόγιο / blog που επισκεπτόμαστε online, για να είναι προσβάσιμο 24ώρες το 24ωρο από όλες τις πλευρές του πλανήτη χρειάζεται να φιλοξενείται – δηλαδή τα αρχεία του να είναι ανεβασμένα και να φυλάσσονται σε κάποιους servers (υπολογιστές).

Υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν αυτή τη φιλοξενία ιστοσελίδων, γνωστή και στα αγγλικά ως web hosting, όπου νοικιάζουμε σε αυτές με τον μήνα αυτή τη παροχή υπηρεσίας – στην ουσία νοικιάζουμε έναν ειδικό υπολογιστή / server που είναι υπεύθυνος να υποστηρίζει, φυλάει, συντηρεί και να δίνει πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας.

Σε αυτό το σημείο βάση εμπειρίας 15+ χρόνων στο χώρο του internet, έχω να σου προτείνω τη δική μου επιλογή hosting στην οποία νοικιάζω SSD ταχύτατους servers στο Amsterdam.

Μπορείς να επωφεληθείς μαζί μου στο έπακρο και να γλιτώσεις σημαντικό χρόνο και χρήμα.

Πάντα στοχεύουμε στη ποιότητα της υπηρεσίας και το αποτέλεσμα – με άλλα λόγια το “value for money” – Ποιότητα, απλότητα, αποτέλεσμα.