Το 2013, πες το τύχη, πες το όπως θες, βρήκα έναν “coach” ή μέντορα, που μου έδειξε τι έλειπε σε εμένα, ή τι έκανα λάθος και δεν έβλεπα να σπάω “τον τοίχο” για επέκταση (το λεγόμενο “breakthrough”).

Είμαι ευγνώμων που βρήκα τελικά τον μέντορα online που με έμαθε να αναπτύξω την επίγνωση / συνειδητότητα και με έβαλε στη σωστή κατεύθυνση, που όλα αυτά τα χρόνια αποτύχαινα – αποτύχαινα με την έννοια δεν μπορούσα να πετύχω εξαιρετικά αποτελέσματα (the breakthrough).

Τον Μάρτιο του 2014 δημιούργησα την προσωπική μου επιχειρήση, περιλαμβάνοντας δραστηριότητες όπως το χοντρικό εμπόριο, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες & διάφορες υπηρεσίες διαδικτύου.

Έκτοτε είμαι σε συνεχόμενη διαδικασία προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης ικανοτήτων σε όλους τους τομείς της ζωής: υγεία, σχέσεις, επιχειρηματικά, πνευματικά, οικονομικά, κοινωνικά.

Εδώ μπορείς να δεις έναν από τους μέντορες που με βοήθησαν

Σημαντικό στη συνεχή αυτή ανάπτυξη, έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν ρόλο τα βιβλία. Το διάβασμα βιβλίων με ιδιαίτερη έμφαση στη προσωπική ανάπτυξη, την αυτοβελτίωση, την επιχειρηματικότητα, τις σχέσεις και την αυτοπεποίθηση.

Είτε δουλεύεις σε κάποια εταιρεία, είτε δουλεύεις στη δική σου επιχείρηση, οι πληροφορίες εδώ εφαρμόζονται για ότι και αν κάνεις.

Αυτό που με γεμίζει και με κάνει να αισθάνομαι όμορφα είναι να συνεισφέρω θετικά στη ζωή των άλλων και κατ’ επέκταση στον κόσμο, μοιράζοντας ιδέες, τρόπους, μεθόδους, στρατηγικές, πηγές, εργαλεία, που έχουν δουλέψει για εμένα πολύ καλά.

Το ταξίδι αυτό βελτίωσης ολοκληρωτικά σαν άνθρωπος συνεχίζεται.

Εδώ θα βρεις μόνο πληροφορίες που με έχουν βοηθήσει για καλύτερα αποτελέσματα online και πως μπορείς και εσύ να κερδίσεις χρόνο και χρήμα, εφαρμόζοντας οποιαδήποτε αξία αποκτάς από εδώ και προσαρμόζοντάς την στα δικά σου δεδομένα.

Για οποιαδήποτε απορία ή κι αν θες κάποιο δείγμα αποτελεσμάτων, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου.