Είχα λίγα χρήματα και μια ιδέα. Η ιδέα χοντρικά ήταν να πετύχω κάτι που να δίνει αξία σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτό ταυτόχρονα να μου έδινε μια αμοιβή η οποία να είναι εξ’ ολοκλήρου online.

Έχοντας στη κατοχή μου κάποια απλά εργαλεία, όπως τη πλατφόρμα wordpress για δημιουργία site, διάφορες τεχνολογίες (πες το “plugins”..) και την ιδέα σε συνδυασμό με τη νοοτροπία, ξεκίνησα να βλέπω αποτελέσματα ύστερα από +2 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης.

Σε μια δύσκολη χώρα στο τομέα της ανεργίας, εδώ στην Ελλάδα.. και αυτό αποφεύγοντας να δίνω 100-άδες ευρώ σε senior developers, καθώς επίσης αποφεύγοντας επενδυτές ή αλλιώς τους λεγόμενους “angel investors”.

Ύστερα από πολλά λάθη, υπομονή, επιμονή και απογοήτευση, είδα να έρχονται αποτελέσματα άνω του μετρίου.

Στην ουσία, σε όλα αυτά τα 13+ χρόνια εμπειρίας ενασχόλησης με το internet, μπορείς να κρατήσεις σε 1 γραμμή το παρακάτω:

Δημιουργείς τη δική σου οικονομία όταν μετατρέπεις τη διαφήμιση σε κέρδος. Είναι θέμα ROI (Return On Investment).

Τον Μάρτιο του 2014 δημιούργησα την προσωπική μου επιχειρήση, περιλαμβάνοντας δραστηριότητες όπως το χοντρικό εμπόριο, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες & διάφορες υπηρεσίες διαδικτύου.

Έκτοτε είμαι σε συνεχόμενη διαδικασία προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης ικανοτήτων σε όλους τους τομείς της ζωής: υγεία, σχέσεις, επιχειρηματικά, πνευματικά, οικονομικά, κοινωνικά.

Στη συνεχή αυτή ανάπτυξη, έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν ρόλο τα βιβλία.

Το διάβασμα βιβλίων με ιδιαίτερη έμφαση στη προσωπική ανάπτυξη, την αυτοβελτίωση, την επιχειρηματικότητα, τις σχέσεις και την αυτοπεποίθηση.

Εξαιρετικά σημαντικός είναι και ο κύκλος σου.

Ο κύκλος των ανθρώπων που σε περιβάλλουν.

Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατό περισσότερο με θετικούς ανθρώπους που έχουν αποδεδειγμένα καταφέρει κάτι – και ακόμα καλύτερα που είναι ευτυχισμένοι.

Κλείνοντας..

Είτε δουλεύεις σε κάποια εταιρεία, είτε δουλεύεις στη δική σου επιχείρηση, οι πληροφορίες εδώ εφαρμόζονται για ότι και αν κάνεις.

Αυτό που με γεμίζει και με κάνει να αισθάνομαι όμορφα είναι να συνεισφέρω θετικά στη ζωή των άλλων και κατ’ επέκταση στον κόσμο, μοιράζοντας ιδέες, τρόπους, μεθόδους, στρατηγικές, πηγές, εργαλεία, που έχουν δουλέψει για εμένα.

Το ταξίδι της αυτοβελτίωσης συνεχίζεται.

Εδώ θα βρεις μόνο ότι με έχει βοηθήσει για καλύτερα αποτελέσματα online καθώς και τρόπους βελτίωσης πνευματικής υγείας (περιστασιακά).

Μπορείς να επωφεληθείς και να κερδίσεις χρόνο και χρήμα, εφαρμόζοντας οποιαδήποτε αξία αποκτάς εδώ και προσαρμόζοντάς την στα δικά σου δεδομένα.

Για οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με οτιδήποτε αναφέρεται εδώ μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου είτε στους συνδέσμους των “social media” που προβάλλω, είτε στη σελίδα επικοινωνίας.